Dakdekkersbedrijf Amsterdam Smits dakkundig onderhoud
Diensten

Platte daken

Dakbedekking voor een plat dak laten leggen of uw bestaande platte dak vervangen of repareren? Met liefde voor het dak zorgt Smits Dakkundig Onderhoud voor een droog dak boven uw hoofd.

Met een kwalitatief goed onderhouden dak, voorkomt u nare situaties als een daklekkage. Heeft u het idee dat uw platte dak aan vernieuwing toe is? Maak een afspraak en ontvang vrijblijvend advies op locatie.

Gratis dakinspectie
Wij werken alleen met A-merken
24/7 bereikbaar voor lekkages
Deskundig en betrouwbaar advies
Keuze uit diverse soorten dakbedekking voor platte daken
Dakrenovatie plat dak
daklekkage oplossen

Plat dak leggen: aanbouw of nieuwbouwwoning

De meeste woningen in ons land hebben een hellend dak. Een plat dak ziet u vaker in het geval van een aanbouw. Ook zien we steeds vaker dat nieuwbouwwoningen platte daken krijgen. Dit heeft vooral te maken met de ontwikkeling in het optimaal benutten van de ruimte, maar ook in de ontwikkeling van het materiaal van de soorten dakbedekking.
Een plat dak dient na enige jaren gerenoveerd of volledig vervangen te worden. We kunnen voor u een vakkundige dakinspectie uitvoeren om de huidige stand van uw dak waar te nemen. We spreken de situatie met u door, geven advies en komen samen tot een concreet plan om uw plat dak te leggen, renoveren of vernieuwen.

Plat dak renoveren

Een plat dak kan op diverse manieren gerenoveerd worden. Op basis van een gratis dakinspectie kunnen we de juiste onderhoudsmethode voor uw dak uitkiezen. Dit kan zijn:

  • Dakbedekking plat dak vervangen
  • Volledige dakconstructie vernieuwen
  • Of uw platte dak isoleren

Deze laatste optie is vooral nu interessant met de hoge energieprijzen. Met dakisolatie kunnen al snel veel besparingen gemaakt worden. Ook een combinatie van bovenstaande werken kan door ons geadviseerd worden, afhankelijk van de staat van uw dak.

Bitumen als dakbedekking voor uw platte dak

Bitumen is uitermate geschikt als dakbedekking voor uw platte dak. Het bitumineuze materiaal is populair omdat het betaalbaar is en gemakkelijk over de bestaande dakbedekking aangebracht kan worden. Bitumen dakbedekking is verkrijgbaar in diverse kleuren, zo ook in het wit. U kunt dus zelf kiezen voor een passende kleur of u laat zich adviseren door onze ervaren dakdekkers. Wij kijken graag met u mee!

Wit bitumen heeft het voordeel dat de binnentemperatuur omlaag gaat. Zeker onder een plat dak, kan de ruimte in de zomer enorm warm worden. Wit bitumen verkoelt de ruimte en vermindert bovendien de energiekosten door gebruik van een airco.

Andere voordelen van een bitumen dakbedekking:

  • Een bitumen dakbedekking gaat langer mee;
  • Verhoogt het rendement bij eventuele zonnepanelen;
  • Verbetert kwaliteit van de lucht;
  • Esthetisch aanzicht;
  • 10 jaar garantie.

Heeft u nog vragen over bitumen als dakbedekking van een plat dak? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Plat dak laten leggen door Smits Dakkundig Onderhoud

Waarom u voor ons zou moeten kiezen? Dat is een optelsom van jarenlange ervaring, eerlijke adviezen, scherpe prijzen en goede garanties. Bij Smits Dakkundig Onderhoud bent u op het juiste adres voor al uw dakproblemen, zo ook voor uw platte dak en pannendak.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen: Dakbedekking plat dak

De diverse soorten dakbedekking hebben ieder hun eigen voor- en nadelen. Afhankelijk van uw wensen, maar ook de staat van uw dak kunnen wij de beste keuze voor het soort dakbedekking geven. Zo kiezen wij het beste voor uw platte dak op basis van de volgende factoren: - Hoeveel u bereid bent om te investeren in uw dak - Hoeveel of weinig onderhoud u wilt hebben aan uw dak - Hoe lang u wilt genieten van een goed plat dak boven uw hoofd

De kosten voor dakbedekking van een plat dak zijn afhankelijk van het soort dakbedekking dat u door ons laat leggen. Op basis van de staat van uw dak, de grootte van uw dak en de huidige dakbedekking kunnen wij een betere inschatting maken van de totale kosten voor uw platte dak. Bij een bitumen dakbedekking kunt u denken aan kosten tussen de 60 en 200 euro m2. Wilt u een reëele prijsindicatie? Bel ons dan voor een gratis dakinspectie.

Een plat dak kan tussen de 25 en 40 jaar meegaan. Kiest u voor een sedumdak? Dan kan uw platte dak tot wel 60 jaar meegaan. Een groendak is daarom de meest duurzame dakbedekking voor een plat dak.

Het algemene advies is om een plat dak twee keer per jaar te laten inspecteren. Bij Smits Dakkundig Onderhoud kunt een gratis dakinspectie aanvragen. Op basis van deze inspectie geven wij op locatie advies voor het onderhoud van uw platte dak.
kaart-markers-image
Dit maakt ons uniek

Waarom u voor ons kunt kiezen?

Met onze jarenlange ervaring in dakonderhoud, -reparatie en -renovatie, bieden wij u deskundigheid en vakmanschap voor elk soort dak. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne technieken en bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke situatie.

30 jaar ervaring

Tot 10 jaar garantie

Liefde voor het dak

A-merk materialen

kaart-markers-image
Ons werkgebied?

Wij werken vooral in midden Nederland

Woont u in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen of Nieuwegein? Dan heeft u wellicht ons busje al eens zien rondrijden. Wij komen graag uw dak vrijblijvend inspecteren en helpen u met al uw dakproblemen!

Meer over ons
Onze reviews

Dit zeggen onze klanten

Reparatie van dakschade

Ik had veel dakschade in de vorm van kapotte dakpannen, veroorzaakt door de leverancier van zonnepanelen. Ik was erg blij met de komst van dakdekker Smits. Harde werkers, in no-time werden er 31 pannen verwisseld. Vrolijke mensen en hele goede service. Ze hebben alle kapotte dakpannen voor mij meegenomen. Zeker is dit bedrijf een aanrader !!

fallback
Johanna

Kan dit bedrijf zeer zeker aanraden!

Professioneel bedrijf, met bekwame (en gezellige!) vakmannen. Gratis dakinspectie gehad, offerte binnen 2 dagen binnen en na een akkoord op de offerte hebben Peter en zijn collega onze daken weer tip top in orde gemaakt. Kan dit bedrijf zeer zeker aanraden!

fallback
Sandro

Vakkundig opgelost

Kleine lekkage die snel en vakkundig opgelost is. Daarnaast een nette gespecificeerde offerte ontvangen voor een nieuw pannendak. Welke ze over 6 weken gaan plaatsen.

fallback
Daan van Dijk
dakdekkersbedrijf smits dakkundig onderhoud - dakdekker midden-nederland
Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Laten we een afspraak maken om over uw wensen te praten. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of, als u dat prettiger vindt, kunt u ons ook altijd bellen op 020 798 6991 of rechtstreeks mailen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kijken hoeveel het voor u kost?

Vraag gratis een offerte aan

Offerte aanvragen