dakonderhoud pannendak
Over ons

Smits Dakkundig Onderhoud

Bij Smits Dakkundig Onderhoud zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige dakwerkzaamheden en uitstekende service aan al onze klanten.

Ons team van deskundige vakmensen heeft jarenlange ervaring in de branche en is in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor elk type dak, van platte tot schuine daken. We werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om duurzame resultaten te garanderen en zijn trots op onze uitstekende service en communicatie.

dakdekkersbedrijf smits dakkundig onderhoud - dakdekker midden-nederland
Wist u dit?

Wij werken veel samen met VvE’s

Ons team van deskundige vakmensen heeft de ervaring en expertise om samen te werken met VvE's om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die passen binnen hun budget en planning.

Het oude waarderen

Monumentale panden dakrenovatie

We begrijpen de unieke uitdagingen bij het onderhouden van deze gebouwen en bieden op maat gemaakte oplossingen met hoogwaardige materialen en moderne technieken. We communiceren open en transparant om ervoor te zorgen dat het werk op tijd en binnen budget wordt voltooid.

beeldmerk
kaart-markers-image
Dit maakt ons uniek

Waarom u voor ons kunt kiezen?

Met onze jarenlange ervaring in dakonderhoud, -reparatie en -renovatie, bieden wij u deskundigheid en vakmanschap voor elk soort dak. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne technieken en bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw specifieke situatie.

30 jaar ervaring

Tot 10 jaar garantie

Liefde voor het dak

A-merk materialen

kaart-markers-image
Ons werkgebied?

Wij werken vooral in midden Nederland

Woont u in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen of Nieuwegein? Dan heeft u wellicht ons busje al eens zien rondrijden. Wij komen graag uw dak vrijblijvend inspecteren en helpen u met al uw dakproblemen!

Meer over ons
dakdekkersbedrijf smits dakkundig onderhoud - dakdekker midden-nederland
Neem contact op

Hoe kunnen we u helpen?

Laten we een afspraak maken om over uw wensen te praten. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of, als u dat prettiger vindt, kunt u ons ook altijd bellen op 020 798 6991 of rechtstreeks mailen.

"*" geeft vereiste velden aan

Kijken hoeveel het voor u kost?

Vraag gratis een offerte aan

Offerte aanvragen